Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

Vooroordelen over dating sites

Er bestaan veel vooroordelen over dating sites en internet. De meest gehoorde is dat het allemaal niet klopt wat er staat op dating sites. Foto’s zijn niet van de personen die op de dating sites staan.

Onze ervaring leert dat bijna alles klopt wat er op sommige dating sites en onze dating site Hidating.nl staat.

Er wordt zo nu en dan iets mooier gemaakt op dating sites dan het is maar over het algemeen klopt bijna alles wat er op onze dating site Date wereld staat.

Sommige mensen zeggen dat ze liever een real life ontmoeting willen met iemand dan op dating sites.

Een op dating sites opgedaan contact is uiteindelijk net zo real life als een ergens anders ontstaan contact. Dating sites op internet zijn voor velen nog ongrijpbaar en onbekend en wordt daarmee soms afgedaan als niet kloppend. Degenen met ervaring op goede dating sites weten wel beter.

Meer over dating sites

Vaak is de waarheid nog beter en mooier dan de indruk die het profiel op de dating sites geeft.

En slechts heel zelden komt het profiel op onze dating site geheel niet overeen met de werkelijkheid. Wat wel soms voorkomt is dat mensen foto’s plaatsen op dating sites die meerdere jaren geleden genomen zijn en erger dat het niet meer overeen komt met hoe zij er nu uitzien. Een eenvoudige manier om hier achter te komen op dating sites is te zien welke leeftijd iemand heeft en hoe oud deze man of vrouw er op de foto uitziet. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat deze persoon er inderdaad veel jonger uitziet dan de leeftijd doet vermoeden. Het is slechts een indicatie. Veel mensen zien er veel jonger uit dan ze zijn. Maar als je een foto van een man ziet van 35 jaar op dating sites en hij lijkt eerder 22 dan mag je toch gaan twijfelen. Maar zoals gezegd meestal klopt het wel. Dus ook als het niet helemaal lijkt te kloppen zou het heel goed kunnen zijn dat het wel klopt. Op onze dating site Date wereld.nl letten we heel erg goed op of de ingevulde gegevens en foto’s wel kloppen. We willen niet dat leden hoeven te twijfelen aan de juistheid van de gevonden profielen. Als iemand met een foto van Brad Pitt zich hebben ingeschreven op onze dating site dan wordt dit zeer onwaarschijnlijk geacht en tenminste gecheckt en waarschijnlijk helaas uitgeschreven. Op vele andere dating sites wordt hier minder aandacht aan gegeven.

Er bestaan wel degelijk indicaties of een profiel klopt of niet op dating sites.

Gelukkig kunnen wij mededelen dat we slechts zelden een profiel hoeven te verwijderen van onze dating site omdat het niet klopt. Mocht u er een tegenkomen dan worden we daarvan graag op de hoogte gesteld. We doen er alles aan om onze dating site zo goed en correct mogelijk te houden. In een uiterst geval kan dit nadat u een date met iemand heeft gehad en gebleken is dat degene zich voordeed als heel iemand anders. Dit nemen wij zeer serieus. Wij horen dat graag. Zodat wij onze dating site vrij kunnen houden van mensen die de dating site willen gebruiken voor andere zaken dan waar onze dating site voor is bedoeld.

Het laten ontstaan van prachtige relaties tussen mannen en vrouwen.( of mannen en mannen en vrouwen en vrouwen natuurlijk.) Dat is waar onze dating site voor is bedoeld.

Wij willen dat iedereen het op onze dating site naar zijn zin heeft en er van uit kan gaan dat alles wat er staat op de dating site klopt.

Volgende pagina

Wat als de date niet gelukt is

Home Dating 


Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact