Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Je grote liefde dankzij internet dating


Heel veel mensen hebben elkaar al gevonden op Hidating.nl.
Het begint er op de lijken dat zelfs de meeste relaties nu ontstaan door internet. Meer relaties ontstaan door internet daten dan doordat mensen elkaar in het dagelijks leven op het werk of met uitgaan ontmoeten.
De laatste jaren neemt het internet daten rap toe. Was het vroeger met een enkele advertentie in een krant een weinig voorkomend fenomeen.

Iedereen staat op een dating site

Nu staat iedereen op een dating site. En zoveel mensen vinden een heerlijke relatie op een dating site. Sommige vinden er al snel een relatie  en andere singles kijken lang de kat uit de boom voordat ze een beslissing nemen wie te kiezen voor een date of relatie.
Het verschil met dating sites en het dagelijkse leven zit in veel dingen. Het eerste is natuurlijk de veel kleinere drempel om contact te leggen met een date op een dating site.  Je weet dat iemand single is op een dating site. Iets wat je niet kunt raden als je zomaar iemand ergens tegenkomt. Je kunt voorzichtig beginnen met het leggen van contact  en op ieder moment als het toch niet bevalt weer stoppen met het contact op een dating site. Je kunt ver gaan in het vinden van een date die echt bij je past op een dating site. Wil hij of zij ook kinderen of juist niet, wil je date (ook) als echtgenoot/echtgenote door het leven of gewoon als vriend of vriendin. Rookt hij of zij wel of niet. Zijn er dingen die beide aanspreken voor het hebben van een relatie? Past het opleidingsniveau een beetje bij elkaar? Het hoeft allemaal niet helemaal perfect te passen voor een relatie. Maar als je als je wat bij elkaar past op verschillende gebieden dan is de kans groter dat de relatie kan ontstaan. En ook langer kan blijven bestaan.

Dating in de kroeg

Met het uitgaan in de kroeg is het helemaal moeilijk om een relatie te vinden. In de herrie met elkaar schreeuwen en mogelijk twintig woorden wisselen is niet echt ideaal om elkaar te leren kennen. En als je alleen naar elkaar kijkt, waar toch het grootste deel van het contact leggen met uitgaan uit bestaat, leert je elkaar ook niet kennen. Ze lijkt leuk totdat ze haar mond open doet is geen onbekend fenomeen. Daarom is het veel beter om met elkaar te spreken in plaats van voornamelijk naar elkaar te kijken. En dat gaat nu juist goed op een dating site. En mocht iemand geen interesse hebben dan is het ego niet meteen kleiner geworden. Iets wat met uitgaan wel degelijk kan gebeuren. Vrouwen worden er door veel mannen benaderd en zij zeggen steeds nee. Ze blijken vaak toch een relatie te hebben en gaan uit voor de fun. Ze nemen een hele ander houding aan dan ze in het dagelijkse leven hebben. Ze eigenlijk een barricade opgeworpen.  En ongeacht wie je bent of met welk verhaal je aankomt het antwoord lag van te voren eigenlijk al vast. Misschien zijn sommige vrouwen zich niet eens bewust van de houding die zij dan aannemen. Mij gebeurd dat ook soms toenaderingspogingen worden door mij niet open ontvangen. Waarom? Het is toch onmogelijk elkaar daar te leren kennen met alle drukte eromheen. En ik ben een beetje aan het rondkijken. Wil me nog niet laten vastleggen op een uitgaansavond.
Op een dating site is een ‘niet helemaal bij elkaar passen reactie’ veel minder  pijnlijk.
Ook in het openbaar vervoer zou het goed mogelijk moeten kunnen zijn om elkaar te ontmoeten.
Aan gezellige contacten geen gebrek. Maar meestal blijft het toch  bij kijken naar een leuke man of vrouw en wordt er geen contact gelegd. En gebeurd dit wel dan blijft het bijna altijd bij een leuk contact en is het net een stapje te ver om de ander voor een afspraak te vragen of een telefoonnummer of email adres. Iets wat op internet veel makkelijker ligt. Dat lijkt nu norma

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact