Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

singles

Een email schrijven aan singles op de dating site


Waar moet je op letten als je een mail schrijft aan singles op de dating site?

Positief denken op de dating site over singles

Om te beginnen moet de mail aan singles altijd leuk zijn. Het bericht aan singles moet zeker iets positiefs hebben. Het bericht mag zeker niets negatiefs hebben. Het bericht mag zelfs niet iets enigszins kritisch hebben. Het berichtaan singles moet gewoon leuk zijn. Let hier op want het gebeurd maar al te vaak dat de openingsmail voor een negatieve uitleg vatbaar is. Bijvoorbeeld: Heb je nog steeds geen single gevonden, ik wil je wel leren kennen.
Zo’n bericht komt vrij vaak voor en is geen goede opening om een single voor je te winnen. Je kunt singles op een dating site meteen in de verdediging sturen dat is geen goed begin.
Ook ga je niet zeggen tegen singles dat de foto er leuk uit ziet. Alsof hij of zij er misschien in het echt minder leuk uitziet dan op de dating site. Dan schrijf je aan singles: Je ziet er heel leuk uit. Ik zou je heel graag willen leren kennen.

Openingszin

Maar er moet natuurlijk meer geschreven worden in de openingsmail aan singles op de dating site. Bijvoorbeeld: Ik heb je profiel gelezen op de dating site en ik vind het erg leuk wat je schrijft. Dit is natuurlijk erg algemeen. Beter is het om specifieker in te gaan op in de tekst van de single genoemde dingen. Prima is een tekst als: Ik was wat aan het rondkijken op het internet en toen kwam ik jou tegen. Ik ben heel nieuwsgierig naar je.
Als de tekst die je schrijft aan de singles maar luchtig is. Wat moet je niet schrijven aan singles op de dating site:
Geen zware teksten als: Nu ik je gezien heb op de dating site kan ik geen dag meer zonder je. Dit is misschien wat extreem maar als voorbeeld. Je kunt hem of haar een ongemakkelijk gevoel geven. En dat is niet de bedoeling. Ook is het handig om in je email bericht je eigen email adres te plaatsen. Als hij of zij geen full member is van De dating site dan kan hij of zij toch een bericht terug sturen. Het is ook goed om singles die je schrijf in gedachte te nemen als je date. Door hem of haar als je mogelijke date te benaderen ga je met een positief en serieus gevoel schrijven. Bovendien als je er achter komt dat het niet erg waarschijnlijk is dat hij of zij je date kan worden kun je voortijdig stoppen met schrijven en beter andere singles gaan zoeken.

Vrouwen zoeken meestal geen sexavontuurtjes

Bijna geen enkele vrouw op de dating site zoekt singles voor een seksavontuurtje. Dus begin je mail nooit met dingen die daarover gaan. De meeste vrouwen vinden dat erg irritant. Daar krijgen wij dan vaak bericht over en vaak zijn wij dan genoodzaakt om het profiel, ongeacht of er betaald is of niet voor het lidmaatschap, te verwijderen.

Wat te schrijven aan singles op de dating site

Zoek naar dingetjes in de tekst van de singles die je aanspreken. Als er iets staat in haar profiel over dat zij houdt van squashen. Schrijf dan bijvoorbeeld aan de singles: zullen we een keer samen squashen. Ook al kun je er geen hout van. Je moet dan niet gaan vertellen dat je het kunt. Het hoeft er voorlopig helemaal niet van te komen. Het gaat om de leuke opening naar de singles op de dating site. Het gaat om je goede intenties naar de singles. En je moet proberen de singles nieuwsgierig te maken naar jou. Ook met de tekst die je aan hem of haar schrijf op de dating site.

Wat de singles nieuwsgierig kan maken

Wat hem singles nieuwsgierig kan maken om eventueel in gesprek te gaan met jou voor een date is aandacht en interesse. Toon de singles interesse! Laat merken dat je echt geïnteresseerd bent in je hem of haar. Ga niet vertellen over hoe geweldig je zelf ben

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact