Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Contact maken met singles

Na een speurtocht voor het vinden van een mogelijk leuke date wordt het tijd voor het leggen van contact. Een mail sturen aan singles waarmee het mogelijk een date kan ontstaan. Je nieuwe liefde een man of vrouw voor een relatie of misschien wel partner voor het leven.
Zo snel hoeft het niet te gaan maar het is toch wel zaak om het contact leggen wat serieus te benaderen.

Een persoonlijk mailtje

In eerste instantie lijkt het versturen van een interesse berichtje aan singles een goed begin voor het krijgen van een date. Maar het sturen van een persoonlijk bericht aan singles, de man of vrouw die je gevonden hebt op de dating site is veel beter.  Het toont veel meer aan dat je intenties serieus zijn voor het leggen van contact. Een interesse bericht sturen naar singles op een dating site is in twee seconden gedaan. Een persoonlijk berichtje kost veel meer tijd. Het is ook niet verwonderlijk dat bij vele profielen staat: op standaard interesse berichtjes reageer ik niet. Zoals er ook vaak staat: ik reageer niet op singles zonder foto.
De kans op het krijgen van een positieve reactie neemt heel erg toe als het een persoonlijk geschreven bericht is. De man of vrouw ziet opeens iemand die echt de tijd heeft genomen om hem of haar een bericht te sturen. Wat natuurlijk nog niet wil zeggen dat er nu wetmatig een reactie komt. Lees daarover ook: een date zoeken. De kans wordt groter.
Met het versturen van interesse berichtjes aan singles is er toch de mogelijkheid dat iemand het leuk vind en reageert. Wat nu ook steeds vaker gebeurd is dat er gereageerd wordt op een interesse berichtje en vervolgens daar niet meer op wordt gereageerd. Ook een reden waarom er vaker geschreven wordt: ik reageer niet op interesse berichtjes. Maar met het schrijven van een persoonlijk bericht aan singles nemen de kansen aanmerkelijk toe dat je mogelijke date gaat reageren. De kans op het vinden van dates en een nieuwe relatie neemt aanmerkelijk toe.

singles staan niet zomaar op een dating site

Tenslotte staan singles niet zomaar op een dating site. Zij hopen ook een leuke date te vinden waar zij misschien een goede relatie mee kunnen krijgen.
Het kost natuurlijk wel minder tijd om 20 interesse berichtjes te klikken. Maar het resultaat van een persoonlijk berichtje is veel beter. Het mooiste is het als je op verschillende dingen in het profiel kunt ingaan dan neemt de kans op het krijgen van contact en mogelijk een date erg toe. Een andere mogelijkheid wat vaker gebruikt wordt is het wel maken van een eigen berichtje en dat te knippen en plakken en te versturen naar verschillende profielen van singles. Het kan, en is veel beter dan een standaard interesse bericht maar is nog lang niet zo goed als een echt persoonlijk berichtje. Zeker als je dat uitgebreid schrijft neemt de kans op een reactie heel erg toe. Maar dan moet de single waarnaar het bericht gestuurd wordt er wel iets in terug vinden wat echt op hem of haar slaat. Iets wat slaat op iets wat terug te vinden is in zijn of haar eigen profiel.

Slagings kans

Je ziet de mogelijkheden om te slagen in het vinden van dates met singles op de dating site erg kan toenemen met het serieus benaderen van singles en het schrijven van een persoonlijke email. 
Voor wát te schrijven aan singles verwijzen wij je graag naar:

Volgende pagina een email schrijven aan singles op de dating site
Hidating dating home

Hoe werkt het

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact