Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Wie past bij wie op de dating site?

Op ieder potje past een dekseltje.
Dit spreek woord is zo enorm waar en het past zo goed bij het daten, maar je vergeet het wel eens.
We hebben allemaal ons ideaal beeld van onszelf. Slanker langer korter gespierder mooier..
Voor het krijgen van een date of mooie relatie heeft het niet zoveel betekenis.
Je moet bij elkaar passen en:
Smaken verschillen enorm.
Wat de een mooi vindt vindt de ander niet zo bijzonder.

Mensen verschillen enorm in smaak

De ene vrouw wil een stevige man de volgende vrouw wil veel liever een slanke man. Weer een ander kiest liever voor een stevige beetje gezette knuffelbeer. En bij mannen is die smaak ook heel verschillend. De ene wil een blonde  de ander valt eerder op een donkere vrouw. De ene een slanke en de volgende liever een volle vrouw. Iets gevoeliger, borsten, de ene man wil graag een vrouw met grotere borsten maar de meeste mannen blijken er niet zoveel om te geven. Of zelfs willen het liever niet. Dat  geldt ook voor het lid van de man. Er zijn vrouwen die er om geven en willen het lid bijvoorbeeld groot. De meeste vrouwen geven er niet zo om.  Zolang het maar niet te klein is of te groot. Er zijn veel relaties gestopt doordat het pijn deed omdat het te groot was.

Smaken verschillen

Ik heb een kennis met een vriendin van 160 en zij weegt 90 kg hij houdt van vol en hij zou het erg vervelend vinden als zij 5 kg af zou vallen. Hij houdt van vol. En smaken verschillen. Sommige vrouwen vallen op gespierde mannen andere vrouwen moeten daar niets van hebben. Vele idealen zitten meer in het hoofd van de persoon zelf dan in het hoofd van degene die naar deze persoon kijkt.

En blijf het onthouden: smaken verschillen

Dus als je geen reactie krijgt op een email dan kan het zijn dat je niet helemaal haar type bent. En waar zegt dat wat over? Over zijn of haar smaak. Niet of jij goed of slecht bent.
Wat ook voorkomt is dat de ander jou er te goed uit vindt zien voor hem of haar. Niets is moeilijker dan om als mooie man een lelijke vrouw te proberen te versieren. Zij vertrouwd het niet.

Wie past bij wie? 

De meeste mensen hebben wel enig idee over hoe ze er ongeveer uitzien en wie er ongeveer bij ze past. Probeer dat met het daten op een dating site ook een beetje dat aan te houden.
Ook de smaak in karakter loopt uiteen. De een wil een stoere vent qua karakter en de ander veel liever een lieve man. Zo ook bij vrouwen. De een heeft liever een vooral lieve vrouw aan zijn zijde terwijl de ander liever een pittige tante heeft.
Bovendien geldt dat hoe je eruit ziet voor het allergrootste deel bepaald wordt door dingen die je niet in de hand hebt. Hoewel veel mensen toch wel wat kilo’s kwijtraken met Sonja Bakker heb je andere dingen toch niet in de hand. Des te meer reden om je er niet druk om te maken.
Stel dat je jezelf nou zou kunnen veranderen. Dan ben je straks ideaal voor sommige mensen met die smaak. En dan ben je niet meer ideaal voor degene wiens smaak je nu bent. Schiet dat nu veel op? Smaken verschillen. Je vindt iemand die bij je past.
Laat zeker je humeur er niet door beïnvloeden. De mooiste mensen zijn degenen die er geen bal om geven hoe ze eruit zien. Ze zien in dat ze waardevol als persoon zijn. En waardevoller als ze zichzelf als waardevol beschouwen. Kom tevoorschijn doe je mond open en leef! Wees leuk, lief en gezellig voor je medemensen. En wie weet krijg je wat terug.

Volgende pagina Contact maken op de dating site
Hidating dating

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact