Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Een date zoeken op de dating site


Bij het zoeken naar een date op internet moet je toch op een aantal dingen letten.
Probeer een date te vinden die bij je past.
Natuurlijk weet je nooit helemaal van te voren welke persoon bij je past. Maar enige criteria zijn er wel voor het vinden van een date op een dating site.

Opleiding
Wat je vaak ziet is iemand met bijvoorbeeld een lbo opleiding die willekeurig interesse gaat verspreiden. Maar daarmee gaan die berichten ook naar profielen met bijvoorbeeld een hbo opleiding. Een date zal niet gauw ontstaan. Het geeft ook wat ergernis. Lees de profielen voordat je interesse in een persoon gaat tonen. Het heeft ook geen zin om op te geven dat je een hbo opleiding hebt als het een lbo opleiding is trouwens. De schijfstijl, gemaakte grammaticale en schijf fouten laten toch doorschemeren dat het onwaarschijnlijk is.

Waar moet je verder op letten met het zoeken naar een date op een dating site

Roken niet roken

Natuurlijk of iemand rookt of niet en wat je er zelf van vindt. Dit kan in het begin wat onaangenaam zijn maar later in de relatie met je vriend of vriendin kan dit toch een bottleneck gaan worden.

Interesses

De interesses van je date hoeven helemaal niet bij de jouwe te passen. Je zult toch ook je eigen leven blijven lijden en niet alles met je vriend of vriendin samen gaan doen. Anders wordt het natuurlijk als zij van musicals houdt en jij er een hekel aan hebt. Dan kan blijken dat er meer verschillen zijn. Daarom is het wel handig om in je profiel aan te geven wat je voorkeuren zijn van de dingen die je echt belangrijk en leuk vind zodat degenen die zoeken naar een date op een dating site een idee kunnen krijgen hoe jij bent.

Wat jij belangrijk vindt in je nieuwe liefdesrelatie

Geloof

Ook geloof kan belangrijk blijken bij je date. Als zij iedere zondag een date heeft met de kerk gaat kan je dat op den duur wel eens een beetje gaan vervelen. Het gebeurd niet vaak maar soms is het toch handig om te weten of je date erg met het geloof bezig is of dat het geen enkel obstakel voor een relatie vormt. Waar moet je meer op letten bij het zoeken naar je ideale date op een dating site.

Het is ook goed om ook naar de profielen te kijken die geen foto hebben

 Het hoeft niet zo te zijn dat dit profielen zijn van mensen die er niet zo goed uit zien. Vaak komt het uit onbekendheid met het internetdaten of is iemand toch enigszins bang om herkend te worden door de buren. Terwijl die zelf ook op een dating site zouden staan als ze single waren en waarschijnlijk als ze single zijn staan ze er wel ergens op. Misschien zonder foto of misschien wel met een profiel met een foto. Het is veel belangrijker om je ideale partnet op een dating site te vinden dan wat de buren er van vinden. Als het toch om jaloezie gaat: Als jij straks heel gelukkig door de wereld gaat met je nieuwe liefde zou dat best eens iets kunnen zijn waar zij jaloers op kunnen zijn.  Je kunt bij het zoeken naar een date ook proberen uit te vinden of het profiel van degene zonder foto misschien toch bij je past. Je kunt contact leggen en vragen om een foto. Wat leuk is aan degenen die zonder foto op een dating site staan is dat zij veel minder mail berichten krijgen en daarmee is de kans groter op het krijgen van een date.

Vraag wel om een foto

Hoewel ze geen foto bij hun profiel op de dating site hebben staan hebben ze meestal wel een foto van zichzelf. Meestal, niet iedereen heeft foto’s van zichzelf. Of althans dan geen digitale foto’s of foto’s die zij zelf goed genoeg vinden om aan anderen te laten zien. 

Hoe kom je aan een digitale foto?

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact