Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Foto bij je profiel op de dating site

Het belangrijkste van ieders profiel op een dating site is: de foto.

Probeer een goede foto van jezelf te krijgen. Het is net zoiets als leuke kleding aan doen als je naar een feestje gaat. Een verzorgt profiel met een nette foto komt veel beter over dan  zomaar een foto die even tussendoor genomen is en niets weergeeft over je karakter. Je gezicht moet goed zichtbaar zijn. Het hoeft niet met een lach. Wil je beter gebruik maken van het internet daten op een dating site dan moet er een goede foto komen. Je kunt zelf wat foto’s maken of naar een fotograaf gaan. Vaak krijg je de beste foto’s buiten omdat het licht daar heel goed is om foto’s te maken. Schenk er aandacht aan want vooral vrouwen waarderen het enorm als een man er verzorgt uitziet in het echt maar ook in een profiel op de dating site. Je kunt meerdere foto’s bij je profiel zetten maar dat geeft niet zoveel meerwaarde. Beter een goede foto bij je profiel dan verschillende matige.
Toelichten dat je binnenkort een beter foto neerzet heeft geen zin. Ook niet dat je nog geen tijd had om een leuke foto te maken. Maar ook weer beter een matige foto dan geen foto. Maar als hij echt niet zo goed is of je gezicht is nauwelijks zichtbaar plaats dan die foto maar niet bij je profiel en probeer een goede foto van jezelf te krijgen.

Wat is een goede foto? 

Een goede foto voor je profiel op de dating site moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Je gezicht moet dus goed herkenbaar zijn. De eerste foto van jezelf die in het profielen overzicht te zien is moet eigenlijk hoofdzakelijk je gezicht laten zien en niet veel meer. Probeer een foto te vinden waar je gezicht goed op staat en als het kan knip daar je gezicht uit met een foto bewerkingsprogramma. Je kijkt tenslotte zelf ook zelfs nog slecht even snel naar de foto’s die voorbijkomen in de profielenlijsten op de dating site. Pas als je denkt he wie is dat? Die heeft een leuke foto bij zijn/haar profiel ga je kijken naar de rest van het profiel. En zo kijkt een ander ook naar jou. Zorg dus dat je foto en ook tekst er verzorgt uitziet.

Zet geen te naakte foto’s neer

zowel mannen als vrouwen knappen af van profielen op de dating site met zulke foto’s. Op een dating site werkt dat niet. Een beetje sexy kan wel mits het smaakvol is. Maar die grens is snel bereikt op een dating site en als je er voorbij bent dan werkt het alleen maar averechts en gebeurd er juist niet wat je gehoopt had. Bovendien worden zulke foto’s direct  verwijderd en er wordt een aantekening bij je profiel gemaakt en gebeuren er meer door dating site beheerders als ongewenste beschouwde dingen dan wordt de kans steeds groter dat je profiel verwijderd wordt. De meeste betere dating sites zoals Hidating.nl zijn ervoor bedoeld om mensen op een leuke fatsoenlijke manier met elkaar in contact kunnen komen.  En mensen die menen dat het anders moet moeten naar  een andere site gaan.

Plaatsing van een goede foto

Door het plaatsen van een goede foto bij je profiel wordt de kans op het vinden van je date veel groter.  Profielen zonder foto krijgen echt veel minder reacties op een dating site en profielen met een goede foto krijgen vaak erg veel reacties.

Goede profiel tekst erbij 

Mits het profiel wat erbij staat ook een leuk idee geeft over hoe je bent. Ook dat is belangrijk op een dating site. Je moet een beetje een idee geven van wie je bent, wat jij belangrijk vind in een relatie. Hoe je bent. Dat valt niet mee als je daar net mee begint om je profiel te schrijven voor een relatiesite. Maar probeer het, schrijf als het kan tien regels. Over wie je bent. je positieve dingen, wat je belangrijk vind in een relatie misschien ook wat ei

Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact