Snel zoeken
 Ik ben een
 Ik zoek een Zoeken!
 Leeftijd
Schrijf je nu gratis in!
 Inloggen
 Inlognaam Vergeten
Wachtwoord

DATING overzicht

Je profiel op de dating site

Ook erg belangrijk naast je foto is de omschrijving van jezelf in je profiel op de dating site. Zelfs als je een hele leuke foto van jezelf geplaatst hebt bij je profiel dan kan de tekst nog veel toevoegen aan hoe je overkomt. Of afbreuk doen aan je profiel als het minder aantrekkelijk is voor andere singles. Hou in gedachte dat het om je nieuwe liefde gaat. Niet zomaar iemand: je nieuwe levensgezel. Die nu ook rondkijkt op de dating site of hij of zij een leuke relatie kan vinden een nieuw contact kan leggen voor een date voor een vriendschap of een relatie. Dat is niet zomaar iets. Dat vraagt om aandacht. Een voordeel is dat als je eenmaal een stuk goed over jezelf geschreven hebt je het eventueel op verschillende dating sites in je profiel kunt plaatsen. Knip en plak je profiel van de ene dating site naar de andere.


Wat kan er in je profiel op de dating site staan?


Wat er in je profiel kan staan is heel divers. In principe moet je in gedachte houden dat je toekomstige liefde, je aankomende vriend of vriendin of in eerste instantie je date dit leest en zich afvraagt: Hoe ben jij? Een onmogelijke vraag om zo even te beantwoorden op een dating site. Probeer met positieve woorden een beeld te scheppen in je profiel van hoe je bent en hoe je tegen een relatie aankijkt en wat je hierin wilt.


Waar kun je over beginnen in je dating profiel?


Je kunt beginnen dingen te schrijven in je profiel op de dating site over je karakter ben je lief stoer een gezellige kletsmajoor of eerder wat rustiger en heb je veel aandacht voor de ander of ben je erg initiatiefrijk heb je een enorme fantasie om allerlei dingen te bedenken of ben je met weinig tevreden. Heb je een positieve houding? Of plaats je bij veel dingen een kritische noot? Ben je een lolbroek of juist erg serieus? Vertel het in je dating profiel. Ben je een knuffelig type of hoeft dat voor jou niet zo. Wat zijn dingen die jij in het leven belangrijk vindt. Waar maak je je druk om. Of misschien maak je je juist wel om weinig dingen druk. Allemaal dingen die je kunt schrijven in je dating profiel als single en die een idee geven hoe een relatie met jou mogelijk zou kunnen zijn. Hou steeds in gedachte dat je dit verhaaltje verteld aan je toekomstige date en dat zij met dat verhaaltje en de foto samen een indruk krijgt van hoe jij bent in een relatie.


Begin niet in je dating profiel over vorige relaties


Begin niet over al dan niet mislukte vorige relaties. Waar twee uit elkaar gaan treft beide vaak schuld en hoe harder de kritiek op de ander in de eerdere relatie hoe meer schuld je mogelijk ook zelf hebt. En ook als dat niet zo is dan geef je wel die indruk. Dus beter is het niet daarover te beginnen in je profiel. Het is zo wie zo beter een vorige relatie achter je te laten en te kijken hoe je zelf beter kunt zijn maar dat is een heel ander hoofdstuk. Probeer met een schone lei te beginnen, zeker in je profiel op de dating site.


Wat schrijf je meer in je profiel op de dating site?


Wat zijn jouw eigenaardigheden en dan niet op seksgebied. Dat wordt niet gewaardeerd in een dating profiel. Kleine eigenaardigheden kunnen leuk zijn.  Ik slaap altijd rechts. Ik hou niet van verjaardagen of ik ben een gevaar op de weg zijn leuke dingen om te lezen en kunnen een leuke aanleiding zijn om iemand te schrijven. Geef iemand ook een gelegenheid als het kan om op dingen te reageren die in je profiel staan. En ook als je iemand gevonden hebt of iemand jou gevonden heeft probeer dan altijd een vraag te stellen zodat de ander kan reageren. Meer hierover in mailen naar een date.


Probeer tenminste zeven regels te schrijven in je profiel op de dating site


Foto opsturen Wat kost het Betrouwbaar Foto mailbox MSN Chat Contact