Arrie  (56) zoekt een Man Arrie  - Zuid-Holland
Member:Arrie99 Offline

Ben eigenlijk op zoek naar een leuk contact en zie later verder wel hoe het balletje gaat rollen. Kan lekker chatten dus daar ben je dan wel aan avondje zoet mee, als het klikt. Verder heb ik een luisterd oor, dus bijna overal voor in. Ben ik optimistisch, maar heb ik soms ook duidelijk een mening. Maar schrik niet. Ik laat iedereen in zijn eigen waarden.

john  (66) zoekt een Man john  - Limburg
Member:john070 Offline

I am interested in meeting a lovely and caring man to be with for the rest of my life Thanks

unreal_  (53) zoekt een Man unreal_  - Noord-Holland
Member:unreal_53 Offline

Ik ben unreal_53, ik woon in Noord-Holland, ik zoek een man voor een date-relatie

snoepje  (65) zoekt een Man snoepje  - Noord-Holland
Member:snoepje Offline

ik ben een eerlijke spontane jongen en hou niet van liegen en bedriegen en bedrogen te worden en mag graag met vrienden wat doen hou van hollandse muziek en duitse muzieken hou van gezelligheid mocht je interesse hebben en je heb nog vragen laat het maar weten hoop dat ik daar antwoord op kan geven zoek tussen de 35 en 52 jaar en ik ben niet opzoek naar een sex date er is maaer dan dat ik zoek iemand waar ik oud mee kan worden.

infernal  (59) zoekt een Man infernal  - Zuid-Holland
Member:infernal Offline

Hoi, Ik dacht laat ik mij hier eens aanmelden. je weet nooit. Ik zoek een leuke date. Hou veel van uitgaan maar ook een gezeliig avondje thuis en goed gesprek kan ik erg waarderen. Ben gek op muziek en schrijf en produceer dat ook zelf vooral dance. Val voornamelijk op stoere mannen en als iemand ook nog regelmatig in suit en tie loopt ben ik zo verkocht.Vind je het leuk om eens wat af te spreken stuur mij een berichtje.

asian_guy  (42) zoekt een Man asian_guy  - Noord-Holland
Member:asian_guy Offline

i am from Indonesia and i live in Tilburg, i like to have alot of friends....

the-boss  (68) zoekt een Man the-boss  - Zuid-Holland
Member:the-boss Offline

hoi, ik ben Jan en woon sinds kort in spijkenisse. ik zoek een man voor een date en/ofrelatie

vrolijk  (55) zoekt een Man vrolijk  - Overijssel
Member:vrolijk Offline

Hoi, ben een spontane vent ,die graag leuke en spontane dingen wil ondernemen.Laat me graag verrassen. Vind het erg leuk om met vrienden uit te gaan en het erg gezellig te maken,maar kan me thuis ook zeer goed vermaken, liefst met iemand erbij,natuurlijk. Verder ben ik wel een actief persoon, die dus graag dingen onderneemt. Val zelf op mannelijke,verzorgde types.

basbas  (51) zoekt een Man basbas  - Zuid-Holland
Member:bas010bas Offline

Volgt nog

ronny  (59) zoekt een Man ronny  - Gelderland
Member:ronny45 Offline

Even voorstellen, ik ben een viif en veertig jarige en ga als leraar door het dagelijks leven. Ik geef praktijk- en theorie-lessen aan leerlingen tussen de 16 en 20 jaar. Ronduit een heerlijke job. Ben een doehetzelver in hart en nieren en ken dit in al z`n facetten. Ik ben regelmatig aan het klussen in en rondom m`n huis. In de vrije tijd mag ik graag een eindje met m`n motor rijden of een flinke wandeling maken met een daar aan gekoppeld een bezoekje aan een terrasje. Mountainbiken beschouw ik als mijn sport die ik bedrijf op een steenworp van m'n stulpje. Ik heb elke dag weer lol, heerlijk!!!!

om meer profielen te zien kun je je gratis inschrijven!

<< Vorige Pagina: 1 van 3 Volgende >>